streda 11. septembra 2013

Objednávka z Dermacolu

Ahojte, pred pár dňami mi domov prišiel domov balíček od Dermacolu. Na ich stránke (Odkaz tu) beží teraz akcia, pri ktorej keď sa zaregistrujete a podľa pokynov vyplníte telefónne číslo, na ktoré vám spätne príde kód, ktorý vložíte na tú stránku, získavate 8 EUR, ktoré musíte ale využiť do troch dní! A pri objednávke nad 4 €, vám príde domov aj darček. Keď som sa dozvedela o akcii, neváhala som ani sekundu a začala som si prezerať ponuku Dermacolu. Objednala som si make up a korektor. Dokopy by ma to vyšlo nejak 14 €, ale keďže Dermacol odpočítal tých 8 €, znížila sa cena na 6 € + poštovné 3,5 € (? myslím). Dokopy ma teda objednávka vyšla necelých 11 € a prišlo mi make up,korektor, darček od nich- telová emulzia Acnecler plus zopár vzoriek. Myslím, že to bola veľmi výhodná kúpa, keď si zoberie že už len ten samotný make up by ma normálne vyšiel 10 €. 


Tu je spomínaný make up, 24H CONTROL MAKE-UP. Mám ho v odtieni 01 a farba mi perfektne sadla. Keďže som ho mala zatiaľ len dva krát, neviem poskytnúť plnohodnotnú recenziu ale ak budete mať záujem, určite vám o make up-e neskôr napíšem viac. Zatiaľ ae palec hore, som spokojná!













Ďalej som si objednala tento korektor, o ktorom tiež spravím podrobnejšiu recenziu neskôr, no už teraz vám môžem povedať že kryje super :)




Korektor mám v odtieni 01.

Ako darček, mi prišla táto telová emulzia, ktorá by mala byť na pokožku so sklonom ku akné. Neviem, zatiaľ som ju neskúšala. Myslím, že aj o nej budem vedieť napísať viac po pár týždňoch. Darček ma však príjemne potešil !!!!:)











A nakoniec, mi prišlo aj pár vzoriek (presnejšie 6). Zatiaľ som ani jednu neotvorila ale už sa na ne chystám:) Zo vzoriek sa recenzia moc spraviť nedá ale aj o tých vám neskôr napíšem niečo.


Na koniec by som len chcela poďakovať Dermacolu. Veľmi ma potešila táto ich akcia, aj rýchlosť dodania objednávky :)
Objednávali ste aj vy z Dermacolu? Máte radi Dermacol? Chcete recenzie na tieto produkty? Určite píšte komentáre.:)





2 komentáre: