nedeľa 28. júla 2013

Kozmetická taštička k moru

Ahojte,

dnes by som vám chcela napísať článok o tom, čo si ja každoročne beriem do svojej kozmetickej taštičky keď idem k moru.
Nejdem písať o veciach ako zubná kefka, pasta, žiletky a pod. , myslím, že to je samozrejmosť pre každého.












Prvá vec, o ktorej by som vám rada napísala je opalovací krém. To je asi tiež samozrejmosť ale predsa. Tento rok som zalovila po spreji s ochranným faktorom 30 od Biodermy, víď TU. So sprejom som spokojná, používala som ho celý Júl a ani raz ma nespálilo , práve naopak , som celkom opálená. Sprej sa mi už ale míňa a tak som si na dovolenku zaobstarala mlieko na opalovanie od Dermacolu, víď TU. S ním nemám skúsenosti, tak uvidíme. 
Ako druhé, beriem mlieko po opalovaní , taktiež od Dermacolu. V mojej taštičke nesmie chýbať ani Panthenol , aj keď pevne verím, že ho nebudem musieť použíť.
Ďalej, čo sa týka starostlivosti o telo , nesmie chýbať telový krém. Ten ja mám od dove a vyhovuje mi.

Počas horúcich dní, treba myslieť aj na vlasy. Na dovolenku si beriem šampón, olejček od Gliss Kur a kondicióner v cestovnom balení. 

Na večery sa hodí aj niečo málo z dekoratívnej kozmetiky. Nikdy to na dovolenke s líčením nepreháňam ale špirálu si dám rada. Make up mám tiež zbalený ale to nieje bohviečo, hlavne keď sa človek spotí. Malá taštička s dekoratívkou sa však určite hodí. 

Myslím, že som napísala všetko čo som chcela. Keď si to tak spätne čítam, mám chuť to zmazať celé :D:D . Úplne o ničom som vlastne písala a tieto vecí ste určite vedeli aj bezomňa. Tak sa na mňa nehnevajte, prvý príspevok proste. :D
Bye!! <3

1 komentár: