utorok 30. júla 2013

Hollywoodska diéta

Ahojte,
dnes by som vám chcela napísať niečo málo o hollywoodskej diéte, inak nazývanej aj diéta modeliek.

Čo je hollywoodska diéta? 
Ide o 3 dňovú diétu, pri ktorej by ste mali schudnúť až 3 kilá!  Diéta je hlavne pre ľudí, ktorí potrebujú rýchlo schudnúť. Najviac sa využíva táto diéta v oblasti modelingu, kedy modelka potrebuje rýchlo schudnúť a tak jej nasadia práve túto diétu. Telo by sa vďaka nej malo odvodniť a prečistiť. Je založená na tom, že celé 3 dni jete ovocie v presne určenom čase a množstve.


Je zdravá?
Nebudem to hovoriť o tom, či je zdravá alebo nie, ale poviem vám jedno, je fyzicky náročná. Počas troch dňoch diéty bude vaše telo oslabené, ak by vám bolo na odpadnutie určite s ňou prestaňte. Je veľmi náročná a vyžaduje si pevnú vôľu. 

A čo jojo efekt?
Po diéte vám určite hrozí aj jojo efekt. Je veľmi dôležité dbať na to, čo nasledujúce dní po diete budete jesť. Odporúčam vám jesť hlavne bielkoviny, vlákninu a ovocie. Dávajte si pozor na to, čo zjete, pretože kilogramy môžu prísť naozaj rýchlo naspäť. Naozaj veľmi pomaly sa vracajte do svojho stravovacieho režimu.


Ja a môj názor na diétu?
Ja osobne som diétu neskúšala. A úprimne ? Ani to nemám v pláne. Myslím, že je pre telo fyzicky veľmi náročná a nestojí to za to. Chápem , každej ženej sa stane, že sa potrebuje rýchlo zbaviť pár kilogramov, vtedy by som do toho išla asi aj ja. Ale ak sa bude dať, vždy radšej zvolím, aj keď pomalšiu ale zdravšiu formu chudnutia.


A teraz k samotnej diéte. Počas týchto troch dní nezabúdajte na pitný režim! Odporúčajú sa 3 litre vody (čistá voda, zelený čaj alebo bylinný čaj) denne.


Prvý deň:
- celý deň môžete jesť len 700 gramov čerstvého ananásu
- keď zjete všetok ananás, nechajte si dvojhodinovú pauzu a večer zjedzte dva banány
Druhý deň:
- počas celého dňa zjedzte len 200 gramov hrozna
- počas celého dňa môžete k hroznu pridať aj desať kusov kivi
Tretí deň:
- počas celého dňa zjedzte 300 gramov čerstvého ananásu
- k tomu pridajte 300 gramov hrozna
- pridať môžete aj päť kusov kivi








Aký je váš názor na túto diétu? Skúsite? Alebo už ste niekedy skúsili? Určite mi dajte vedieť.
Pekný zvyšok dňa ;)


2 komentáre:

  1. já zkusila dietu "bilkovinou" alis dukanovu dietu, je bezpečná jen pár dní, poté už je tělu nebezpečná, nejdéle jsem ji držela 7 dní a zhubla jsem myslím 3-4 kg, poté jsem začala pomalu normálně jíst a cvičit, po 6 měsícech jsem o další 4 kila lehčí tělo zpevněnější a nehrozí mi jojo efekt :) je to skvělý na rozjezd organismu

    http://eattrainbeauty.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak na tú diétu sa určite pozriem :) ďakujem za tip :)

      Odstrániť